Детски смарт часовник със слот за SIM карта и GPS

За да спрете да се притеснявате във всеки момент къде точно е вашето дете, когато не си е в къщи, решението е новият детски смарт часовни със слот за SIM карта и GPS. Към него има мобилно приложение, чрез коетео ще знаете точното местоположение на детето,дали е в училище, пред съседния блок или на спорт.

   Детето ви ще получи нов цветен и активен часовнк,а вие спокоиствие за неговата безопастност.

   Детският часовник Q50 работи с микро-SIM GSM карта,но не е кодиран към мобилен оператор в България или чужбина. Необходимо е само активиран Интернет достъп в съответния план. Устройството работи посредством ANDROID или iOS смартфон чрез приложение наречено - "SeTracker". С това приложение можете да се сдобиете от Интернет, а за максимално улеснение на потребителя програмата е на български език /или други езици/.

 

 

 

 

Колко често си задавате въпросът: къде точно се намира дедето ми в момента? Дали е на училище или играе навън? Дали е близо до вкъщи или се е отдалечило много от блока, пред който е обещало да играе? Всеки родител се притеснява за сигурността на детето си и търси всевъзможни варианти, то да бъде защитено.

Тук идва на помощ Детския часовник Q50, към който има мобилното приложение, чрез които получавате решението на въпросите зададени по-горе. По този начин, Вашето дете получава нов цветен и атрактивен часовник, а Вие получавате пълното спокойствие да знаете, къде се намира то в реално време и дали е в безопасност.

Часовникът работи с микро-SIM GSM карта, но не е кодиран към никой оператор в България или чужбина, което позволява гъвката дейност с него. Съответно за нормалната работа на устройството, просто е необходим активиран Интернет достъп в съответния план.
Дейността на устройството се осъществява посредством ANDROID или iOS смартфон чрез приложение наречено - "SeTracker". С това приложение можете да се сдобиете от Интернет, а за максимално улеснение на потребителя програмата е на български език /или други езици/.

За проследяване местонахождението на устройството се използва вграден в часовника GPS приемник. Приемникът може да бъде изключван дистанционно от смартфона, с цел пестене на енергия, като по този начин се разчита само на GSM проследяване чрез близко разположените базови станции на операторите. Сред функциите на устройството е да следи свалянето му от ръката. В часовника има вграден инерционен датчик, чрез който може да се провери динамичното състояние на устройството - дали е в движение или в покой.

Детският часовник Q50 е полезен уред, който ще позволи на детето да знае точния час, но и да бъде в постоянна връзка с теб, а на теб спокойствие.

Основни функции:
- Телефон – пълноценен GSM/GPRS апарат с възможност за разговори. Детето лесно набира важните номера и приема обаждане.
- Walkie-Talkie – може да се ползва като радиостанция и пейджър със запис на гласови и текстови съобщения и изпращането им през Интернет.
- Крачкомер – проследява броя на изминатите крачки от детето. Позволява и воденето на статистика и съревнование между децата.
- Здраве – когато се носи часовникът измерва изразходваните калории, изминатите крачки и метри, и дали детето спи неспокойно и се върти
- Следене на маршрута – сигнализира ако детето се отклони от маршрута си.
- Аларма против сваляне от ръката
- Функция „не безпокой“ – програмира се време, в което часовникът не звъни, за да може детето да си почива
- Функция „анти-спам обаждане“ - могат да звънят на телефона само телефонни номера позволени от вас.

Параметри:
* Тип на устройството: GPS Tracker Watch;
* GPS тип: GPS tracker;
* Име на устройството: W5 Q50;
* Големина на екрана: 1";
* Материал на дисплея:LED display;
* GSM обхвати:GSM 850/900/1800/1900MHz /в БГ и цяла Европа се използват обхватите 900/1800MHz/;
* Процесор: GSM/GPS:MK6261 UBX7020;
* GPRS:Class 12 TCP IPbuild in GSm MODULE;
* GPS Чувствителност: -159 dbm;
* GPS Точност на позициониране:2-10m (2D RM)|;
* Gsm Точност на позициониране: 50-200m;
* Бързина на реакцията: 0.1m/s;
* Максимална височина на работа: 18000m;
* Капацитет на батерията: 3.7V 400mA;
* Размер (кутия на часовника): 45.0 (L)*32.0 (w)*13.0 (H) mm;
* Тегло: 35.1g;
* Работна температура: -20~70;
* Влажност: 20%~80%RH;
* Вградена памет: Internal: 32MB;
* Интерфейс: USB 3.0.

69,99 лв. 58,99 лв.
Базова цена: 58,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!