Система за почистване - Water Zoom

Омръзнало Ви е да се опитвате да почистите с обикновен градински маркуч с ниско налягане? Нямате време, сили или пари за пиелеене, за да си позволите мощни системи за почистане? С Water Zoom Удоволствието от почистването е гарантирано!
Представяме Ви Water Zoom – революционна пръскачка, която превръща всеки градински маркуч в лека, преносима и мощна система за почистване.
Просто прикрепете Water Zoom към маркуча, пуснете водата и нагласете желаното налягане и почистваща сила. Незбавано в ръцете си получавате мощана пръскачка, която почиства като професионална машина.
Water Zoom използва революционна технология за компресия на водата, за да се създаде реактивна струя от обикновен градински маркуч.
Когато водата премине през клапата тя постепенно се компресира, създавайки обратно налягане на потока, което расте, тъй като тя тече.По този начин „взривява” месинговия край на пръскачката с мощност и почистваща сила, равносилни на тези на професионалните машини.
Water Zoom е направен от ултра-лек здрав промишлен алуминий, което осигурява издръжливостта му с години.
Можете да измиете плесен, мухъл и мръсотия от чадърите и градинската мебел за секунди.
Получавате и универсално приспособление. Сложете го когато се нуждаете от разпръскване на водната струя и го махнете когато не Ви е необходим.
Въползвайте се от мощната почистваща сила на месинговото приспособление за върха на пръскачката, което осигурява високо налягане за почистване на тухли, бетон, винилов корпус или почистване на втория етаж без стълба.

Комплектът включва:
Water Zoom
универсално присособление, което пасва на всеки градински маркуч
месингов накрайник за широка струя
отделение за почистващ препарат
четка за полиеане и изтриване!

38,99 лв. 27,49 лв.
Базова цена: 27,49 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!