Настолна игра Рулетка УНО

Всеки е чувал за настолната игра Uno. Но ако някой все още не е запознат с тази вълнуваща, динамична и забавна игра с карти, тогава е дошло времето, защото сега играта стана още по-интересна, въпреки че преди това изглеждаше, че просто не е възможно! Новата версия Spin е тесте карти, познати на феновете на играта, допълнено с колело (нещо между рулетка и поле от чудеса).

Правилата в основата си остават същите като при класическия Uno, тоест участниците в играта трябва да се отърват от своите карти, а този, който може да направи това първо, печели (най-важното е, след като изхвърли предпоследната карта, т.е. не забравяйте да извикате: „Uno!“). Иновацията в тази игра е наличието на колело с изображение на допълнителни задачи за играчите и специални карти, когато една от тях се появи, колелото се стартира. Щом един от участниците сложи на своя страна въртящата карта на Уно, следващият играч трябва да завърти колелото и след това да изпълни задачата, която му е паднала. Колелото е разделено на девет сектора, които предлагат нов дуел, изхвърляне на карти с еднакви номера или един и същи цвят, размяна на карти и други допълнителни действия, които могат както да подобрят, така и да влошат позицията на играча, който върти колелото.

Интересен подарък за всички фенове на настолната игра, както и за тези, които тъкмо ще се запознаят с нея. Новите допълнения в правилата добавиха острота и динамика в играта. Ако все още не сте играли, първо можете да изпробвате класическата версия - тестето с карти Spin ви позволява да стартирате играта според основните правила.

25,99 лв. 9,99 лв.
Базова цена: 9,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!