Наколенка Be Active

Кажете край на болките в гърба, кръста и краката с невероятната Наколенка Be Active, която е създадена по специална нова технология, с акцент към здравето! Един иновативен продукт, съчетаващ в себе си съвременната бионика и медицина, и традиционната акупресурна терапия на Изтока!

 

Освободете се гарантирано от напрежението със специално конструираната наколенка-ортеза с акупресурна подложка, която пасва идеално по извивките Ви и не създава дискомфорт. 

 

Този е продукт е създаден специално за да Ви върне радостта от движението и за да се да се наслаждавате отново на ежедневието си.

 

Наколенката ще ви осигури бързо облекчение на болките в кръста, гърба и краката! Това специално действие се дължи на иновативната подложка за натиск, която осигурява налягане на ключовите точки, с което помага за облекчаването на нервни и хронични болки в гърба, кръста и краката.  

 

Може да се използва от мъже или жени, като работи на левия или десния крак и може да се носи над или под дрехите. При поставяне на съответният крак - ляв или десен, трябва да се съблюдава посоката, означена на приложената в комплекта скица, за да попадне специалната подложка в правилната акупресурна зона отстрани на коляното.

 

Подарете си мечтаното облекчение на супер ниска цена, СЕГА!

 

Характеристики:

 

 Ортеза-наколенка против болки в гърба, кръста и краката.

 Универсален, регулируем размер.

 Унисекс

 Подходяща както за левия, така и за десния крак.

 Може да се носи под или над дрехите, както Вие прецените.

 Помага при болка, свързана с ишиас и хронични болки в кръста.

 Намалява както краткосрочни, така и еднократни седалищни болки в гърба, кръста и краката.

 Лесна за употреба.

 Дискретна, когато се носи под дрехите.

 

Комплектът включва:

- 1 бр. наколенка

19,99 лв. 10,49 лв.
Базова цена: 10,49 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!