Многофункционален електрически термо гребен за изправяне и къдрене на косата

Електрически термогребен за коса ThermoCo

Многофункционален 2 в 1 електрически термогребен за коса ThermoCo, с който дамите изправят или накъдрят косата си, а господата могат да изправят и стилизират непокорната брада.

Термогребенът ThermoCo е с керамично покритие и предлага равномерно разпределение на температурата, за да избегне излишно изтощаване и накъсване на косъма. Загрява и е готов за употреба до 60 сек. след включване.

С компактен размер, ергономичен дизайн и в стилни цветове,  електрическият гребен за изправяне и накъдряне на коса доставя истинско удоволствие по време на употреба, а ефектът му върху косата –  много след това!

Права или къдрава коса? С електрическия гребен ThermoCo имаш избор!

  • Многофункционален – с тройна функция: сресва, изправя или накъдря косата или брадата. Електрически термогребен, подходящ за мъже и жени;
  • Щадящ косъма – регулируема температура според вида коса и дебелината на косъмаравномерна топлина и керамично покритие;
  • Удобен за употреба – ергонoмичен дизайн и възможност за изправяне или накъдряне на косата с една ръка;
  • Бързо нагряване – електрически гребен, изработен от титанова сплав и загряващ до максимална температура само за 60 сек!
  • Зашеметяващи резултати – права коса с гладка повърхност без стърчащи косъмчета, плавни къдрици и привлекателен стайлинг за дълга или къса коса, както и за мъжка брада.
51,99 лв. 38,99 лв.
Базова цена: 38,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!