Еластичен накрайник тип кучешки душ в две части

Имате домашен любимец, който обожавате и искате да му осигурим комфорт и чистота? Този иновативен накрайник за кучешки душ, ще ви осигури възможност да поддържаме своя домашен любимец винаги чист навсякъде, без да му причиняваме дискомфорт. Душът се състои от две части, които ви дават възможност да използвате като източник на водоснабдяване, места с по – ниска или по – висока регулация.

ОСОБЕНОСТИ:

Горната част на душът за домашни любимци, е еластична и може с лекота да бъде приложена към всяка мивка, чешма и душ. Горната част прилепва плътно към накрайника на мивката, чешмата или душа, като осигурява пълния поток на водата през маркуча към вашия домашен любимец, без опасност от протичане и образуване на странични водни струи и пръски. Кучешкият душ се състои от два гъвкави проводника, които имат сигурна и стабилна връзка помежду си. По този начин вие може да регулираме дължината на душа, според размерите на вашия домашен любимец и отстоянието от водоизточника, който ви се налага да използвате. Ако водоизточника ви е сравнително близо, то може да използвате само единия проводник, а ако е на по – отдалечено разстояние, да добавите втория и да получите желания ефект. Налягането на струята, което се образува от кучешкия душ, е специално преценено, така че бързо и лесно да отстраните нечистотата от вашия домашен любимец, без той да изпитва дискомфорт. Струята е достатъчно мощна, отстранява кал, трева, прах за минута, а в същото време вие имате едно щастливо и почистено куче, което се наслаждава на своята баня.

Този кучешки душ е много лек, компактен и п преносим, което ви дава възможност да го използвате навсякъде и винаги да ви е под ръка. Когато водите вашия домашен любимец на вилата, на къмпинг, в почивна станция, то кучешкият душ със сигурност ще ви улесни в поддържането на хигиената му, дори и далеч от дома.

Цвят: Син;

Размери: 15.2 x 7.6 x 20.3 см.

31,99 лв. 23,49 лв.
Базова цена: 23,49 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!