Устройство за борба с вредители Pest Reject Pro до 300кв.м

Електрическо устройство против вредители Pest Reject Pro е вашето спасение от вредителите. Благодарение на него ще се справите с нашествието от мишки, плъхове, комари, дървеници, мухи, бълхи и дори хлебарки. Мощното действие на устройството се простира на 300 м2, което е напълно достатъчно за всеки дом. Освен за домашна употреба обаче, може да се ползва и в складове, мазета, тавани и на други места, на които има движение на вредители.

 

За да работи, устройството има нужда единствено от електрическо захранване. Без химии, пълнители, миризми и други подобни, които биха се отразили на комфорта на хората и останалите животни. Да, Pest Reject Pro не се отразява на домашните любимци, с изключение на хамстери и други гризачи. Уредът е безопасен за деца, кучета, котки, влечуги и други подобни.

 

Осигурете си спокойствие, не позволявайте на вредителите да смущават живота ви. Използвайки устройството, вие по хуманен начин прогонвате дразнителите. Pest Reject Pro не ги убива, а просто влияе върху нервната им система. Така те се дезориентират и бързат да напуснат периметъра на действие.

 

Ползи и предимства:

Лесна употреба – просто се включва в електрическата мрежа

Голям обхват

Подходящ за дома, складове, мазета, тавани и т.н.

Прогонва вредителите без да ги убива

Не влияе върху хората и домашните любимци (с изключение на гризачи като хамстери, морски свинчета и други)

Характеристики на продукта:

Захранване – 220V

Обхват – до 300 м2

Безопасен и безвреден за хора

Ултразвуков пулс до 300 квадратни метра

Безвреден за деца и домашни любимци

31,99 лв. 15,99 лв.
Базова цена: 15,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!