Гел за премахване на мухъл

Гелът за отстраняване на мухъл е идеалното решение за домакинството. Плътният гел се придържа и прониква в петна по плочки, фугираща смес, душове и вани без силни изпарения или спрей.

Бърз ефект — Можете  без усилие да се отървете мухъла и плесента!

Функции — Убива бактериите и предотвратява повторната поява на мухъл. Няма повече миризма, причинена от бактерии, мухъл и плесен.

Широко използван — Ефективно премахва мухъла и плесента, като почиства гумени уплътнения, фугите по плочките, тоалетната, ваната,  душ кабината, плесента около мивката и смесителя, както и на всяко място, където е необходимо.

Чиста естествена безопасност — Не съдържа никакви химически съставки, изцяло натурални органични съставки. Без токсичен, без вреда, безопасен за употреба.

Лесен за използване — Гелообразната текстура може да се използва за вертикални или наклонени повърхности.

Приложение

Прозорци, баня, пукнатини, уплътнения пералня. Широкоспектърна употреба, най-ефективното решение за премахване на петна от мухъл за баня и домакински плочки, мивки, фитинги, уплътнители и др.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Първо: Подсушете мястото, където ще ползвате. Отворете капака на тубата с гел и нанесете слой с дебелина 3 мм върху мястото, където се появява мухъл/плесен.

Второ: След 3-5 часа (времето зависи от степента на мухъл, обикновено 3-5 часа.), избършете с мокър парцал или почистете с вода. Ако площта на матрицата е голяма или дълбока, моля, увеличете количеството за използване или удължете времето за действие.

Съвети: Когато използвате заострената капачка, трябва да изрежете малък отвор отгоре. След прилагане, моля, свалете заострената капачка и я измийте, за да не повлияете на следващата употреба.

Забележка:
Не го използвайте извън предназначението.
Поддържайте вентилация, когато използвате. Препоръчват се гумени ръкавици.
След употреба затворете с капачката и го съхранявайте на място, недостъпно за деца.
В зависимост от степента на замърсяване, стерилизационният ефект ще бъде различен.
Ако разтворът е замръзнал или близо до източник на топлина, разтворът ще стане по-разреден.
18,49 лв. 8,49 лв.
Базова цена: 8,49 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!