Преносим фотопринтер

MINIPRINT използва термичен печат, което означава, че не се нуждае от мастило за принтиране! Съвместим е с всички смартфони на пазара!

Цвят: Бял

Цветът на хартията е бял

Отпечатайте каквото искате

Отпечатване на всичко, което пожелаете: Поддържа множество функции, като може да отпечатва снимки, етикети, съобщения, списъци, записи, QR кодове, уеб страници и т.н. Приложението предлага разнообразни шрифтове и теми, за да персонализирате снимките си.

Мини принтерът използва термичен печат, което означава, че не се нуждае от мастило за принтиране! Също така е съвместим с всички смартфони на пазара!

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • ЗАПЕЧАТАЙТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ СИ СПОМЕНИ – Почувствайте щастието да запомните най-добрите си моменти, като ги отпечатате директно от вашия телефон!
  • БЪДЕТЕ ВИНАГИ ОРГАНИЗИРАНИ – Задръжте контрола по време на работа, като отпечатвате бележките си или отбелязвате всичко, което искате, за да организирате задачите си.
  • ПРЕННОСИМ – Удобен при пътуване! Тъй като принтерът работи с батерия, не се нуждаете от захранващ кабел и можете да го вземете със себе си навсякъде и по всяко време.
  • НЕ Е НЕОБХОДИМО МАСТИЛО – Отпечатвайте снимки незабавно, където и да сте. Благодарение на топлинната технология не се използва мастило и няма излишни разходи.
  • СВЪРЗВАНЕ ЧРЕЗ BLUETOOTH – Свържете го към всеки тип смартфон лесно и бързо чрез Bluetooth само за няколко секунди.
89,99 лв. 51,99 лв.
Базова цена: 51,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!