LARGE LED MIRROR СВЕТЕЩО ОГЛЕДАЛО

Като всяка жена, може би знаеш, че за да създадеш перфектния грим или да оформиш веждите си по най-добрия начин, имаш нужда от добра светлина. С нейна помощ ще уловиш всеки детайл, а резултатът ще е зашеметяващ. За съжаление, често в дома светлината не е най-подходяща за този тип дейности. Ето защо имаш нужда от помощ. Огледалото Large Led Mirror тук, за да помогне.


Огледалото е:
С правилните размери – огледалото е достатъчно голямо, за да можеш да виждаш без проблем и най-дребните детайли;
Стилно и ефектно – то не само ще ти помогне да постигаш перфектен грим, но и ще бъде чудесен аксесоар за спалнята или банята ти;
Подходящо за използване по всяко време на деня – с огледалото Large Led Mirror няма да се притесняваш дали светлината е достатъчно добра, защото то е оборудвано с 16 LED лампи, които ти осигуряват перфектно осветление и видимост;
Функционално – огледалото е така създадено, че можеш да го въртиш на 360 градуса за максимално удобство. То е оборудвано и с място за съхранение на аксесоари, което го прави още по-ценно за твоята спалня.
Защо огледалото Large Led Mirror?
То е функционално и лесно за употреба – включва се само с едно натискане на бутона.
С него можеш да подредиш любимите си аксесоари, благодарение на специално създаденото за тази цел място в стойката на огледалото.
С размери 22х16см, то работи с батерии АА (не са включени в комплекта).
Огледалото е направено от висококачествена пластмаса.

Цвят само бял

28,99 лв. 22,99 лв.
Базова цена: 22,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!